Upratovanie v zlatom veku: Ako si uľahčiť život a udržať si nezávislosť

 

Milí seniori,

volám sa Milada Matušovičová a som majiteľkou upratovacieho servisu FINXZA s.r.o. Viem, že s pribúdajúcimi rokmi môžu bežné činnosti, ako napríklad upratovanie, predstavovať čoraz väčšiu výzvu. Preto som sa rozhodla podeliť sa s vami o niekoľko tipov a trikov, ako si uľahčiť upratovanie a udržať si svoju domácnosť v čistote a poriadku bez toho, aby ste sa preťažovali.

Viem, aké to je, keď sa telo už nehýbe tak ľahko ako kedysi. Bolesti kĺbov, zhoršená pohyblivosť či únava nás môžu niekedy odradiť od toho, aby sme sa pustili do upratovania. Ale čistý a uprataný domov je dôležitý nielen pre naše fyzické zdravie, ale aj pre našu psychickú pohodu. Preto je dôležité nájsť spôsoby, ako si upratovanie uľahčiť a urobiť ho čo najpríjemnejším.

Plánovanie je základ:

Namiesto toho, aby ste sa snažili upratať celú domácnosť naraz, rozdeľte si úlohy na menšie časti a vykonávajte ich postupne počas týždňa. Napríklad, v pondelok povysávajte, v utorok utrite prach, v stredu umyte kúpeľňu a tak ďalej. Takto sa vyhnete zbytočnej únave a upratovanie bude pre vás menej stresujúce. Môžete si vytvoriť vlastný rozvrh, ktorý vám bude vyhovovať a ktorý budete môcť prispôsobiť svojim aktuálnym možnostiam a energii.

Pomocné prostriedky sú vaši spojenci:

Investujte do pomôcok, ktoré vám uľahčia upratovanie, ako sú teleskopické prachovky, mopy s vytieracím systémom, ľahké vysávače či ergonomické rukavice. Tieto pomôcky vám ušetria námahu a znížia riziko úrazu. V FINXZA s.r.o. používame len tie najkvalitnejšie a najmodernejšie pomôcky, aby sme vám zabezpečili čo najefektívnejšie a najbezpečnejšie upratovanie. Ak si nie ste istí, aké pomôcky by boli pre vás najvhodnejšie, radi vám poradíme.

Úprava domácnosti pre väčšiu bezpečnosť a pohodlie:

Odstráňte nepotrebné predmety a nábytok, aby ste mali viac priestoru na pohyb a upratovanie bolo jednoduchšie. Uistite sa, že máte dostatok osvetlenia a že všetky povrchy sú protišmykové, aby ste predišli pádom. Ak potrebujete poradiť s úpravou domácnosti, neváhajte sa na nás obrátiť. Naši skúsení pracovníci vám radi pomôžu vytvoriť bezpečné a pohodlné prostredie, v ktorom sa budete cítiť dobre.

Správna technika upratovania:

Pri upratovaní používajte správnu techniku, aby ste si nezaťažovali chrbát a kĺby. Napríklad, pri vysávaní sa nepredkláňajte, ale držte chrbát rovno a používajte nohy na posúvanie vysávača. Pri umývaní podlahy používajte mop s vytieracím systémom, aby ste sa nemuseli zohýbať. Naši skúsení pracovníci vám radi ukážu, ako správne upratovať, aby ste sa vyhli zbytočnej námahe a bolesti.

Profesionálna pomoc:

Ak vám upratovanie robí veľké problémy alebo sa cítite preťažení, nebojte sa požiadať o pomoc. V FINXZA s.r.o. ponúkame špeciálne upratovacie programy pre seniorov, ktoré sú prispôsobené ich potrebám a schopnostiam. Naši empatickí a diskrétni pracovníci vám radi pomôžu udržať vašu domácnosť v čistote a poriadku, aby ste si mohli užívať svoj dôchodok bez starostí.

Zverte upratovanie do našich rúk a užívajte si svoj voľný čas!

Verím, že tieto rady vám pomôžu uľahčiť upratovanie a udržať si nezávislosť. Ak máte akékoľvek otázky alebo by ste si chceli objednať naše služby, neváhajte nás kontaktovať.

S úctou,

Vaša Milada.

Kontaktujte nás:

  • Web: www.finxza.sk
  • Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
  • Telefón: 0911 522 144
Firma FINX s.r.o. je dynamickou firmou,
ktorá vznikla na základe skúseností majiteľky
pri poskytovaní služieb v oblasti
čistiacich a upratovacích prác.

Naša spoločnosť je zameraná na poskytovanie
komplexných upratovacích služieb pre organizácie
a domácnosti na profesionálnej úrovni
od najjednoduchších výkonov až po globálne
riešenie čistiaceho servisu podľa potreby klientov.
finx_za_1.png